Ron van der Zalm

Ron van der Zalm

Over Ron van der Zalm

Ron van der Zalm heeft al vele jaren ervaring in de vastgoedbranche en is zelfs al sinds 1979 actief binnen de sector. In het verleden heeft hij verschillende functies bekleed als makelaar assistent, directeur van VvE Beheer en directeur van Rdam Beheer. In 1993 richtte hij Maasstede Vastgoed Management op, wat met name commercieel vastgoed in de portefeuille had. Na zeventien jaar verkocht Ron van der Zalm deze onderneming en richtte hij in 2000 de Groene Groep (mede) op. Hier was hij werkzaam als directeur Beleggingen en was hij tevens verantwoordelijk voor de kantoororganisatie. In zijn hoedanigheid als directeur Beleggingen wist hij de portefeuille van de Groene Groep steeds verder uit te breiden en te versterken.
In juni 2011 verliet Ron na tien jaar de Groene Groep en ging aan de slag bij Colliers International. Colliers International is een internationaal commercieel vastgoedbedrijf en biedt een breed scala aan diensten binnen deze sector. Bij Colliers International werd Ron van der Zalm Director Capital Markets en werd binnen deze functie verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van de Beleggingen-afdeling van de Nederlandse tak van Colliers International.
Toch lonkte het ondernemerschap en besloot Ron van der Zalm in 2012 de knoop door te hakken en opnieuw een eigen bedrijf op te richten. Ditmaal samen met zijn goede vriend Peter Sandkuyl.

Sandkuyl & Van der Zalm B.V. – vastgoedexperts

Samen met Peter Sandkuyl richtte Ron van der Zalm Sandkuyl & Van der Zalm op. Dit is een onderneming dat zich met name focust op het verwerven en exploiteren van verhuurd residentieel vastgoed in en in de omgeving van de Randstad. Peter Sandkuyl was voorheen werkzaam bij Multi Corporation, één van de grootste ontwikkelaars binnen het commercieel vastgoed. Door de bundeling van kennis en ervaring van zowel Ron van der Zalm als Peter Sandkuyl staan zij garant voor kwaliteit.
Het kantoor van Sandkuyl & Van der Zalm is gevestigd op Gravestraat 1-b, 2242 HX Wassenaar. Voor eventuele vragen kan er altijd rechtstreeks telefonisch contact worden opgenomen met Ron van der Zalm via telefoonnummer 06 – 53994149 of door een e-mail te sturen naar ron@szvbv.nl.

Persoonlijk

Naast zijn gedrevenheid en passie voor het vastgoed, zet Ron van der Zalm zich ook graag in voor goede doelen. Zo is hij al sinds 2005 bestuurslid van Lions Club Wassenaar, een organisatie die zich inzet voor zieke kinderen en eenzame ouderen. Tevens is hij actief bij het Zeldzame Ziekten Fonds, welke fondsen werft voor onderzoek naar zeldzame ziekten.