tom-moeskops

Tom Moeskops

Tom Moeskops is een bekend gezicht binnen de vastgoedsector. Momenteel is hij de eigenaar van de Alliance Capital Group. Hierbij houdt hij zich bezig met vastgoed investeringen, transacties en het management van de vastgoed portefeuilles die het bedrijf heeft. Het belangrijkste wat hij dus doet als CEO van de Alliance Capital Group is het bewaken van de strategie van het bedrijf en een andere koers inslaan indien nodig. Daarnaast investeert hij en begeleidt hij investeringen in verschillende ondernemingen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld infrastructuur, natuurlijke hulpbronnen en alternatieve energie. Voor Alliance Capital Group staat duurzaamheid hoog in het vaandel en probeert dit zoveel mogelijk in te brengen bij haar activiteiten. Alliance Capital Group is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zwitserland.

Carrière

Als tiener was Tom Moeskops al betrokken bij het familie bouwbedrijf en draaide hier en daar mee. Dat hij uiteindelijk Engineer en Bouw aan de TU Eindhoven ging studeren kwam dan ook niet helemaal uit de lucht vallen. Tijdens zijn studie was Tom Moeskops al bezig met het oprichten van vastgoedbedrijven en begon in 1995 met vastgoedbeleggingen.
Inmiddels heeft hij al ruim 20 jaar ervaring in alle facetten van de vastgoedsector en heeft internationale aankopen van vastgoed begeleid en ervaring in het beheer van vastgoed in verschillende beleggingscategorieën.
Wat Tom Moeskops het leukste vindt aan het werken binnen de vastgoedsector is de diversiteit van wat er op je pad komt en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Persoonlijk

Tom Moeskops is geboren op 15 september 1963 in Bergeijk en groeide hier op samen met zijn broers en zussen.
Momenteel is Tom Moeskops ongehuwd en woont in Monaco. Hij heeft twee dochters, Sam (26 september 1996) en Micki (13 juli 1998), en twee zoons, Flynn (25 juni 2001) en Mingus (31 juli 2003). Tom Moeskops vindt tijd doorbrengen met zijn kinderen en familie heel erg belangrijk. Daarnaast is hij een gepassioneerd wijnliefhebber en reist hij erg graag. Tom Moeskops gaat het liefste op vakantie naar het Italiaanse eiland Capri, wat hij naar eigen zeggen de prachtigste plek op aarde noemt. Ook is hij actief betrokken bij een aantal goede doelen.