Nadine Dijkman

Nadine Dijkman

Nadine Dijkman is ruim zeven jaar eigenaar van haar eigen vastgoedkantoor genaamd ‘ONES Realty Group’. Het bedrijf heeft een vestiging in Marbella, Spanje, en heeft twee jaar geleden een tweede vestiging geopend in Dubai. Vanuit haar bedrijf richt Nadine Dijkman zich op de aan- en verkoop van onroerend goed in het hogere segment.

ONES Realty Group

ONES Realty Group verkoopt geen gewone vastgoedobjecten, maar een plek waar herinneringen gemaakt worden. Marbella en Dubai, de locaties waar het vastgoedbedrijf zich voornamelijk op richt, is voor veel mensen aantrekkelijk. Dit komt mede door het warme en zonnige klimaat. Alhoewel het bedrijf is gevestigd in Spanje en Dubai, reikt hun markt verder dan dat. “Wij helpen klanten bij al hun woonwensen. We hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgedaan en hebben de nodige connecties opgebouwd. Onze kracht ligt hem in het begrijpen en vertalen van de wensen en behoeften van klanten”, zegt Nadine Dijkman. “Wij kennen de locaties waar wij met het bedrijf gevestigd zijn goed, en kunnen een goede inschatting maken wat wel of juist niet bij een relatie zou passen. Of dit nou een locatie in Marbella of Dubai is, of daarbuiten. Wij beperken ons niet tot land- of provincie grenzen.”

Internationale connecties

Marbella en Dubai zijn internationaal gezien aantrekkelijke- en bekende plaatsen voor een groot scala aan mensen. Door ONES Realty Group komt Nadine Dijkman dan ook met mensen uit verschillende landen in aanraking. Dijkman: “Een van de leukste dingen aan mijn werk vind ik dat ik samenwerk met mensen van veel verschillende nationaliteiten. Ik spreek veel internationals welke ieder een eigen aanpak hebben en andere zaken belangrijk vinden bij het aanschaffen van een woning. Het is aan mij en mijn collega’s de taak om deze wensen te begrijpen en te vertalen.”

Renoveren van villa’s

Naast de aan- en verkoop van vastgoed richt Nadine Dijkman zich op het renoveren en verbouwen van villa’s. De passie hiervoor heeft ze overgenomen van haar opa, die veel bezig was met het bouwen, verbouwen en verkopen van objecten. “Ik zag hoe gepassioneerd hij projecten aanpakte, dat heeft mij geïnspireerd”, aldus Nadine Dijkman. Echter is ze niet altijd werkzaam in de vastgoedsector geweest. Dijkman startte haar loopbaan als verpleegkundige, waarna ze doorstroomde naar verschillende leidinggevende functies binnen de zorg. Hier haalde ze echter niet de voldoening uit waarop ze had gehoopt. Na verschillende banen in de zorg en vervolgens in de sales kwam ze in de vastgoedsector terecht, daar waar haar passie ligt.

Toekomst

Voor veel bedrijven en ondernemers was het afgelopen jaar een lastig jaar door Covid-19. Het internationale luchtruim sloot met enige regelmaat en er waren regelmatig lockdowns en reisbeperkingen. Daarentegen heeft ONES Realty Group een top jaar gedraaid. Nadine Dijkman: “Qua werk hebben wij ons beste jaar ooit gehad. Een hoop buitenlandse investeerders zijn juist naar Spanje en Dubai gekomen voor het aanschaffen van vastgoed. We hopen dat we dit succes mogen doortrekken de komende jaren.”