Giovanni-van-Eijl

Giovanni van Eijl

Giovanni van Eijl bezit vastgoed in Nederland en is tevens hotelier. Giovanni beschikt over 16 hotels in Nederland, die meer dan 1300 kamers tellen. De hotels zijn mede-eigendom van de zoon van Giovanni, Kaspar.

Giovanni en Kaspar van Eijl

Giovanni van Eijl is momenteel nog aan het werk. Echter is zijn zoon, Kaspar van Eijl actiever in het bedrijf Van Eijl Beheer & Management. Kaspar van Eijl is geboren in 1975. Van Eijl Beheer & Management is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het investeren in horeca- en vastgoedprojecten.

Projecten

Giovanni van Eijl heeft het hotel Amrâth in eigendom verworven tijdens zijn carrière. Momenteel is het hotel eigendom van zijn zoon, Kaspar van Eijl. In 2005 heeft zoon het hotel overgenomen van vader. Daarnaast is Van Eijl Beheer & Management eigenaar en uitbater van verschillende panden en bedrijven. Zo heeft Kaspar in 2001 een discotheek in Huizen geopend is gebouwd en is ingericht. Ook het Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht is uitgebreid door Kaspar van Eijl. Daarnaast is het Grand Hotel Frans Hals Haarlem gerenoveerd en geopend in 2006. Dit hotel is gelegen in Haarlem. Het Theater Gooiland in Hilversum is uitgebreid en gerenoveerd en ook de bouw van het vijfsterren Grand Hotel Amrâth te Amsterdam is gerealiseerd door Van Eijl Beheer & Management. Hierbij was vader Giovanni nauw betrokken. Het hotel is geopend in 2007.
Het sauna complex Thermen Born is opgezet en werd geopend in 2007. Ook heeft het bedrijf een driesterren hotel opgezet in Hazeldonk. Dit hotel beschikt over meer dan negentig hotelkamers en werd in 2010 in gebruik genomen. Ook heeft Van Eijl de bouw van een 4-sterrenhotel in Maarsbergen gerealiseerd. Dit hotel beschikt ook over meer dan negentig kamers en een volledig nieuw restaurant. In 2010 heeft van Eijl de bouw van het restaurant La Place gerealiseerd. Dit is in oktober 2010 geopend.

De Lelie Vastgoed B.V.

Van Eijl beheer & Management is tevens eigenaar van De Lelie Vastgoed B.V. Ook deze B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling op het gebied van vastgoed. Dit doet de B.V ten behoeve van Van Eijl, Amrâth B.V. en verschillende andere partijen. De Lelie Vastgoed B.V. is in 2004 opgericht en in 2005 actief geworden op de vastgoed markt. Van Eijl Beheer & Management is de holding van De Lelie Vastgoed B.V. Kaspar is directeur en eigenaar van Van Eijl Beheer en Management B.V.