Ben Vos

Ben Vos

Ben Vos is met zijn bedrijf Vos Investment Groep in Maastricht vastgoedondernemer. Hij belegt in winkels, kantoren en woningen in voornamelijk Duitsland, Nederland en Spanje. Hij is tevens actief als vastgoedconsultant in het Midden-Oosten en woont daar ook.

Ambitie

Tijdens zijn studententijd ontstond bij Ben Vos de ambitie om te gaan ondernemen. Zijn interesse in het vastgoed werd gewekt door zijn neef die als makelaar werkte. Ook had hij in zijn studententijd veel bijbanen gehad bij aannemers en projectontwikkelaars. Toen Ben Vos in 1982 afstudeerde besloot hij er dan ook voor te gaan en in 1983 richtte hij Vos Investment Groep op. Het meest trots is hij op het succesvol opbouwen van een onroerendgoedportefeuille van meer dan tweehonderd supermarkten in Duitsland.

Vastgoed in het Midden-Oosten

Tegenwoordig is Ben Vos actief als vastgoedconsultant in het Midden-Oosten. Hier verbindt hij vastgoedinvesteerders uit Abu Dhabi, Dubai, Qatar, Saoedi Arabië en Oman met Europese vastgoedprojecten. Als consultant geeft Ben Vos strategisch advies aan het management van deze Midden-Oosterse vastgoedinvesteerders.

Toekomstvisie met Vos Investment Groep

In 2016 heeft Ben Vos met Vos Investment Groep meerdere fondsen succesvol afgesloten in Nederland. Vervolgens weet hij deze fondsen succesvol te verkopen met meer dan het geprognotiseerde rendement voor de investeerders. Dit wil Ben Vos voortzetten, maar dan op internationaal niveau. In 2019 en 2020 wil hij op grote schaal gaan ontwikkelen in samenwerking met buitenlandse investeerders. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van de expertise en het netwerk van Vos Investment Groep.

Privé

Ben Vos (7-3-1960) is geboren en getogen in Beek, een plaatsje in Limburg. Nadat hij meer dan dertig jaar ervaring opdoet vanuit Vos Investment Groep in Maastricht, vertrekt hij in 2017 naar Dubai om nieuwe ondernemersplannen te ontwikkelen.

Hij heeft twee volwassen dochters van 17 en 22 jaar, waarvan de oudste studeert in Londen. Wanneer Ben Vos niet aan het werk is, gaat hij graag uit eten; hij houdt van culinair eten, zowel in Dubai als in Maastricht. Ook houdt hij zich graag bezig met yachting. Tevens reist hij graag, hij heeft al veel plekken op de wereld mogen bezoeken, maar Spanje, met name het gebied rondom Altea, blijft zijn favoriete plek.