Tom Driessens

Tom Driessens

Tom Driessens heeft veel ervaring opgedaan in de nationale en internationale handel, hij heeft namelijk twee handelsbedrijven gehad. Op dit moment is hij actief in de drankenhandel in Dubai en daarnaast werkt hij in de vastgoedsector voor een bedrijf dat appartementen verhuurt en verkoopt.

Studententijd

Tom Driessens heeft in Arizona, in de Verenigde Staten, gestudeerd aan de AGSIM (American Graduate School of International Management) University, ook wel de ‘Thunderbird’ genoemd. Hij studeerde hier MIM (Master in International Management). Tijdens zijn studententijd in Amerika woonde hij in Phoenix Arizona. Hetgeen dat hij voornamelijk heeft geleerd tijdens het studeren is een internationale kijk op het zakenleven. Toen Tom Driessens begon met studeren, had hij dan ook de ambitie om een eigen bedrijf op te starten.

Ondernemerschap en carrière

Tom Driessens heeft zijn ambitie waar kunnen maken; in 1990 richtte hij zijn eerste bedrijf op: TTI (TomTrade International) België. In 1996 richtte hij Manutrade Luxemburg op. Op dit moment heeft hij een onderneming in de drankenhandel in Dubai. Hiervoor reist hij regelmatig naar Dubai, Hong Kong en Singapore. In het verleden is Tom Driessens CEO geweest van een groot elektronicabedrijf, dit bedrijf was importeur van grote elektronische merken en importeerde voor België en Luxemburg. Hij leidde het bedrijf en zorgde voor een jaaromzet van circa 150 miljoen euro. De belangrijkste ervaring die hij tijdens deze baan heeft opgedaan is het communiceren met mensen op elk niveau.

Huidige functie

Op dit moment is Tom Driessens manager/agent-onderaannemer van een vastgoedbedrijf in België. Zijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit het verhuren en verkopen van woningen en het onderhouden van contacten met investeringsmaatschappijen. Tom Driessens vindt het leukste van dit werk dat elke dag anders is en er elke dag nieuwe dingen gebeuren.

Persoonlijk

Tom Driessens is geboren op 27 juni 1962 in Antwerpen. Ook zijn jeugd heeft hij in Antwerpen doorgebracht. Op dit moment woont hij in Schilde, een plaatsje vlakbij Antwerpen. Buiten het werk om vermaakt Tom Driessens zich voornamelijk met golfen, fietsen en reizen. Hij gaat graag op reis naar Zuid-Amerika, waarbij Uruguay en Argentinië zijn favoriete landen zijn.