Peter Sandkuyl

Peter Sandkuyl

Multi Corporation

Sandkuyl heeft de studie Nederlands Recht en Fiscaal Recht in 1982. Peter studeerde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Hij startte zijn carrière als Inspecteur der Vennootschapsbelasting en was daarna een paar jaar lang werkzaam bij KPMG Meyburg en Co. Bij KPMG oefende hij de functie van belastingadviseur uit. Daarna maakte Peter de overstap naar Multi Vastgoed. Op het moment dat Peter hier ging werken, was dit een startende onderneming en werkte er net iets meer dan 35 werknemers. Sandkuyl heeft een lange periode bij Multi Vastgoed gewerkt en kreeg daar variabele functies. Uiteindelijk werd Peter Sandkuyl statutair directeur bij Multi Vastgoed. Daarbij moest Peter verschillende werkzaamheden uitvoeren, maar was hij eindverantwoordelijk voor veel verschillende zaken. Inmiddels is Multi Vastgoed uitgegroeid naar Multi Corporation. Multi Corporation is gegroeid tot de grootste commerciele vastgoed ontwikkelaar in Europa. Momenteel is Multi Corporation gevestigd in meer dan 20 landen en heeft de organisatie meer dan 1.000 werknemers.

Projecten

Peter heeft een aantal spraakmakende projecten begeleidt en is onder andere betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Beursplein te Rotterdam, de Kalvertoren te Amsterdam, Almada in Lissabon en Forum Istanbul. Ook bij de ontwikeling van de European Headquartes Nike in Hilversum, Cap Gemini in Utrecht en KPN in Den Haag is Peter nauw betrokken geweest. Sandkuyl heeft dan ook veel ervaring en kennis opgedaan bij Multi Corporation.

Sandkuyl & Van der Zalm

In 2012 heeft Peter Sandkuyl Multi Corporation verlaten en is hij gestart met zijn eigen bedrijf. Samen met Ron van der Zalm heeft hij het bedrijf Sandkuyl & Van der Zalm in het leven geroepen. Sandkuyl & Van der Zalm is voornamelijk gespecialiseerd in de verwerving en exploitatie van verhuurd residentieel vastgoed. Van der Zalm is werkzaam geweest bij de Groene Groep. Door de rijke ervaring van Sandkuyl & Van der Zalm bezit het kantoor veel kennis en mogelijkheden om vele projecten op te zetten en te begeleiden.

Sandkuyl & Van der Zalm is gevestigd in Wassenaar. Mocht u contact op willen nemen met Sandkuyl & Van der Zalm, kunt u het kantoor bezoeken aan de Gravestraat 1-b. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@szvbv.nl. Voor de overige contactgegevens kunt u de website van Sandkuyl & Van der Zalm bezoeken.