andre daelmans

Andre Daelmans

Over Andre Daelmans

André Daelmans is 65 jaar en heeft een lange tijd het bedrijf Daelmans Vastgoed geleid. Momenteel woont André Daelmans in Maastricht.

Daelmans Vastgoed

Sinds 2012 is het bedrijf in handen van zijn dochter Ellen Daelmans. Daelmans Vastgoed bestaat inmiddels meer dan dertig jaar en is actief in heel Nederland. De nadruk ligt de laatste tijd echter meer op de Randstad, omdat dit gebied een sterke economische groei kent. Van internationale aankopen is geen sprake bij Daelmans Vastgoed. Hier gelden immers andere regels en heerst er een andere cultuur. Om die reden ligt de nadruk op aankopen van woningen in Nederland. Momenteel heeft het bedrijf echter een aantal projecten lopen in Belgie en Duitsland. Zo zijn er projecten in Brussel, Düsseldorf en München gestart, waar Daelmans Vastgoed verantwoordelijk voor is.

Woningen

Daelmans Vastgoed heeft de laatste jaren voornamelijk eengezinswoningen aangekocht, die vervolgens verhuurd worden. Hier is het bedrijf dan ook in gespecialiseerd. Het aankopen van kantoorpanden en winkels is wel eens besproken, echter blijft Daelmans Vastgoed de focus leggen op de aankoop van woningen.
Bij Daelmans Vastgoed staat de huurder en koper centraal. De afweging die de koper of huurder maakt op grond van mobiliteit, leeftijd en inkomen staat hierbij centraal. Ook is de hypotheekrente een belangrijk aspect bij de verhuur of koop van een woning.

Stichting Vastgoeddata

Momenteel is Daelmans Vastgoed onderdeel van de Stichting Vastgoeddata. Dit is een stichting die verschillende methoden heeft ingezet om de transparantie van de vastgoedmarkt te bevorderen. De stichting heeft onder andere een register opgezet, waarin alle beleggingstransacties worden opgenomen. Stichting Vastgoeddata heeft tot nu toe meer dan 25 deelnemers. Deze deelnemers dienen verantwoording af te leggen en alle beleggingstransacties door te geven aan de Stichting. Op die manier kan het register worden bijgehouden en wordt de transparantie bevorderd.

Contact

Mocht u contact willen opnemen met André Daelmans of Daelmans Vastgoed, kan dat op verschillende manieren. Indien u geinteresseerd bent in de koop of verhuur van een woning, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Daelmans Vastgoed. Dat kan via het telefoonnummer 043-3503580. Ook kunt u een email sturen naar info@dealmans.nl.