Hans van Dijk

Hans van Dijk

Sinds 2006 zit Hans van Dijk in het vastgoed. Hij startte zijn bedrijf Hakinejo Vastgoed op waarmee hij gespecialiseerd was in de ontwikkeling, bouw, verkoop en verhuur van (vakantie)woningen op of bij een golfbaan. Zijn carrière in de vastgoedbranche is hiermee gestart en sindsdien heeft hij voornamelijk functies bekleed waarin hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling, bouw, verkoop en marketing van verkoopprojecten in het ontroerendgoed.

Vastgoed in de Caribbean

In 2009 stopte Hans van Dijk met Hakinejo Vastgoed en ging hij aan de slag als sales- en marketingdirector bij Collage Vastgoed. Hier was hij verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten voor verkoopprojecten in Nederland en in de Caribbean. In 2011 ging hij voor een dochteronderneming van ditzelfde bedrijf aan de slag. Als director operations was hij verantwoordelijk voor de bouw van vijfenveertig villa’s op Curaçao. Hij hield zich bezig met het aansturen van de aannemers en onderhield de contacten met alle eigenaren en de ontwikkeling van de mandelige zaken.

Dé Beheermakelaar

Per maart 2017 is Hans van Dijk eigenaar en directeur van Dé Beheermakelaar Almere BV. Dé Beheermakelaar houdt zich bezig met koop-, huur- en recreatiewoningen, maar ook met bedrijfspanden, woningen in het buitenland en investeringsprojecten. Hans van Dijk is directeur van de vestiging in Almere.

Senior consultant

Naast het vastgoed zit Hans van Dijk in de consultancy. Sinds 2013 is hij senior consultant bij Bizz Advice. Bizz Advice analyseert en adviseert bedrijven op het gebied van alle mogelijke processen in een bedrijf, zoals het management, de bedrijfsvoering, de verkoop, de marketing of een reorganisatie.

Persoonlijk

Hans van Dijk werd geboren op 12 januari 1962 in Haarlem. Vanaf zijn zestiende werkt hij al. Hij heeft verschillende functies gehad in verschillende branches. De laatste tien jaar houdt hij zich vooral bezig met de vastgoedbranche. Hij is woonachtig in Almere, samen met zijn vrouw met wie hij een dochter en een zoon heeft. Sinds zijn achttiende is hij bij verschillende (maatschappelijke) verenigingen, kerken en politieke partijen actief als voorzitter, (bestuurs)lid of coördinator. Omdat Hans van Dijk zich enorm heeft ingezet op basis van vrijwillige diensten, is hij in 2001 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.