Bart van der Kolk

Bart van der Kolk

Carrière

Oorspronkelijk studeerde Bart van der Kolk aan de IVA Driebergen, een instituut dat opleidingen voor de autobranche biedt. Nadat hij daar was afgestudeerd bekleedde hij diverse commerciële functies bij een BMW-dealer in Alkmaar. Dit was ook destijds zijn ambitie toen hij aan de IVA Driebergen begon. Daarna, vanaf 1995, was Bart van der Kolk directeur van diverse Volvo autodealers in Rotterdam en Haarlem.
Toch begon hij langzamerhand een affiniteit voor het vastgoed te ontwikkelen en besloot hij zijn carrière in de autobranche achter zich te laten, dit was rond 2004. Uiteindelijk richtte Bart van der Kolk een divers aantal bedrijven in de vastgoedsector op, wat hij als een ontwikkeling in zijn carrière waar hij het meest trots op kan zijn ziet. Momenteel treedt Bart van der Kolk op als adviseur omtrent de in- en verkoop van onroerend goed. Hij is met name actief in de regio Amsterdam en omstreken. Bart van der Kolk werkt hij als adviseur voor meerdere bedrijven.
Tegenwoordig kan Bart van der Kolk zich ook geen andere carrière dan een in het vastgoed voorstellen en zal ook graag binnen deze sector door willen blijven gaan.

Over Bart van der Kolk

Bart van der Kolk is geboren in Velsen op 18 maart 1963. Hij groeide op in het nabijgelegen Zaandam en ging naar basisschool de Wegwijzer. Daarna ging hij naar de Mavo Zaandam-Zuid. Tijdens zijn jeugd had hij al bijbaantjes bij verschillende autodealers. Het kwam dan ook niet helemaal als een verrassing dat Bart van der Kolk aan de IVA Driebergen ging studeren nadat hij zijn middelbare schooldiploma op zak had, gezien dit instituut enkel opleidingen met betrekking tot de autobranche biedt.

Inmiddels heeft Bart van der Kolk twee zonen (geboren in 1995 en 1997). Hoewel hij niet meer werkzaam is in de autobranche, zijn auto’s wel nog steeds één van zijn grote hobby’s. Ook doet hij graag aan golf, zwemmen, is hij dol op huisdieren, leest hij een goed boek of luistert hij muziek. Wanneer hij op vakantie gaat, gaat Bart van der Kolk graag naar Spanje, vanwege haar warme klimaat en mooie cultuur. De Spaanse keuken en Spaanse wijnen zijn dan ook één van zijn favorieten.