Stefan Seegers

Stefan Seegers

Stefan Seegers is een professional op het gebied van vastgoed. Hij is oprichter en eigenaar van Seegers Beheer Gelderland BV, waarmee hij investeert in vastgoed en tevens bedrijven adviseert over de bestemming van het vastgoed en leegstandsbeheer. Het meest interessante aan zijn werk vindt Stefan Seegers dan ook het verlenen van advies aan bedrijven en het sluiten van deals. Bovendien is hij een resultaatgericht persoon met een groot doorzettingsvermogen en streeft er dus altijd naar om het onderste uit de kan te halen.

Seegers Beheer Gelderland BV

Met zijn bedrijf, Seegers Beheer Gelderland BV, richt Stefan Seegers zich met name op leegstaand vastgoed. Te denken valt aan hotels, ziekenhuizen, kantoorcomplexen en banken. Door te leegstaand vastgoed te beheren, neemt Seegers Beheer Gelderland alle lasten en zorgen die daarbij kunnen horen uit handen van de oorspronkelijke eigenaar. Naast beheren, geeft Stefan Seegers met zijn bedrijf ook advies over leegstandsbescherming van leegstaande panden, (tijdelijke) herbestemming en verkoopoptimalisatie. Seegers Beheer Gelderland BV investeert tevens in vastgoed.

Persoonlijk

In zijn jeugd stond Stefan Seegers al graag in de keuken. Op jonge leeftijd begon hij zich al serieus te interesseren in een carrière als chef kok. Uiteindelijk ging hij de horeca opleiding volgen en werkte hij ook een periode als kok in verschillende restaurants. Helaas moest hij hier noodgedwongen mee stoppen omdat de opleiding verviel. Uiteindelijk ging hij zijn andere passie achterna: de vastgoedwereld, waarop hij besloot een eigen bedrijf binnen deze sector op te richten.
Stefan Seegers woont tegenwoordig in Zutphen en heeft inmiddels een dochter (geboren in 2010). In zijn vrije en brengt in zijn vrije tijd het liefste zoveel mogelijk tijd met haar door. Daarnaast gaat hij graag op reis naar Malaga in Spanje of New York in Amerika. Ook doet hij in zijn vrije tijd graag aan golf, vliegvissen en tennis.